top of page
Welkom
Ancre 1

Het vakantiehuis « Charmes du Velupont » is gelegen in het hartje van Haspengouw, een streek gekenmerkt door glooiende landschappen van weelderige vegetatie, gekend voor haar cultuur van weleer met haar unieke charme.

Gelegen op de oevers van de Mehaigne, in het midden van het natuurlijk park van de Burdinale vallei et de Mehaigne, is het huisje omringd door dorpjes als Avennes en Ville-en-Hesbaye.  Het huisje is een oase van rust met een adembenemende uitzicht op de rustige vallei, waar enkel het gefluit van de vogels de stilte onderbreekt.

Van hieruit kan je gemakkelijk de regio en haar rijkdom ontdekken.

 Er valt vanalles te beleven. We zijn ervan overtuigd dat je vast je gading zal vinden in het cultureel aanbod of bij meer speelse aktiviteiten.
De huurprijs van het vakantiehuis schommelt in functie van de seizoenen en daarom verwijzen we U graag naar de tarieven vermeld op de prijslijst op onze website.  Boeken kan enkel via deze weg.

 

Het volledig geëquipeerd huisje telt 5 slaapgelegenheden. Dankzij een slaapsofa kunnen twee bijkomende slaapgelegenheden toegevoegd worden.
bottom of page